Töihin Codentolle?
Vapautta ja vaikutus­­mahdolli­suuksia

Haluatko päästä vaikuttamaan? Tule rakentamaan parempaa maailmaa kanssamme – yksi tietojärjestelmä kerrallaan.

Codentossa on aina tilaa mukaville ja osaaville tyypeille. Jos olet kiinnostunut avoimesta lähdekoodista, avoimesta tiedosta, avoimesta yrityskulttuurista ja uusimmista teknologioista, sovit taatusti joukkoomme.

Miksi Codentolle?

Codenton yrityskulttuuria leimaa järkevästi tekeminen, älyllinen uteliaisuus ja rento, mutta ammattimainen ote tekemiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja siihen, millaisiin projekteihin osallistut. Jos asiakas ei erityisesti muuta vaadi, niin töitä saat tehdä etänä, päättää itse työajat sekä valita mielekkäimmät työkalut projektiisi. Meillä omaa persoonaa ei tarvitse erottaa työstä – Codento tukee työntekijöidensä harrastuksia. Pidämme muutenkin työelämän ja vapaa-ajan tasapainossa.

Toimisto Fennia-korttelissa – tai vaikkapa Gironassa

Toimistomme sijaitsee Helsingissä aivan Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella ja Rautatientorin vieressä, loistavien kulkuyhteyksien ja lounaspaikkojen äärellä. Codentolla pääset myös osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja konferensseihin. Meillä on myös mahdollista kokeilla työskentelyä etänä ulkomailta, jos tilanteesi sitä vaatii ja asiakasprojektit sen sallivat.

Tule rakentamaan sosiokratia-kulttuuria kanssamme!

Toimimme sosiokratia 3.0 (S3) toimintatavan mukaan, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet päästä vaikuttamaan Codenton asioihin. Blogistamme löytyy kirjoituksia S3:sta ja miten se meillä toimii. Sinulla on siis loistava mahdollisuus päästä antamaan oma kädenjälkesi siihen, mihin suuntaan Codento kehittyy.

Työsuhde-edut

Työntekijänä olet meille tärkeä

Hupitiimi huolehtii codentolaisten hyvinvoinnista järjestämällä muutaman kerran vuodessa erilaisia tempauksia ja tapahtumia. Olemme käyneet mm. kiipeilemässä, dreijaamassa, escape roomissa ja pelaamassa biitsiä. Joka viikko vietämme myös toimisto-torstaita, joka alkaa viikkiksen merkeissä. Lisäksi nautimme aamiaista yhdessä joka kuukausi. Kannustamme myös codentolaisia osallistumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja kehittämään itseään. Tarjoamme sinulle mm. seuraavat edut:

Valitsemasi työvälineet

Laaja työterveydenhuolto

Kuukausittainen aamiainen

Sairaan lapsen kotihoitopalvelu

Kaupunkipyörä käyttöösi

Hupipiirin hupijutut

Matkavakuutus

Lounasetu

Puhelinetu

Hieronnat puoleen hintaan

Sosiokratia

Konferenssit

Virike-etu

Vapaat ja joustot

Työmatkaetu

Avoimet työpaikat

DevOps-arkkitehti

Helsinki, Täysipäiväinen

Lue lisää

Full Stack -arkkitehti

Helsinki, Täysipäiväinen

Lue lisää

Avoin hakemus

Helsinki, Muu

Lue lisää

Rekryprosessimme

Rekryprosessimme kulkee seuraavasti:

 

  1. Hae tiettyä työtehtävää tai jätä avoin hakemus
  2. Rekrylounas
  3. Tekninen haastattelu tai fasiliointitehtävä
  4. Päätös

Lähetä hakemus – kutsumme lounaalle hakijat, jotka vaikuttavat meille sopivilta