Prosessimme

Me uskomme, että palvelemme sinua parhaiten ja tuloksekkaimmin jakamalla kanssasi tietoa ja kokemuksia, sekä parantamalla palveluitamme ja asiakaskokemustasi jatkuvan kehityksen ja palautteen kautta.

 

Palvelut

Teetä ohjelmisto

Ohjelmisto- ja verkkopalveluratkaisuja tilanteeseen parhaiten sopivalla teknologialla sekä ketterä ja sitoutunut kehitystiimi käyttöösi päivähintaan. Tietoturvallista koodia, jonka kaikki oikeudet jäävät sinulle.

Paranna työtapaasi

Lean, Scrum, Kanban, Modern Agile, Sosiokratia, itseohjautuvuus – ketterien menetelmien ja työtapojen konsultointi ja valmennukset kaiken kokoisille tiimeille ja organisaatioille.

Tehosta IT-arkkitehtuuriasi

Ketterään ja sujuvaan liiketoimintaan parhaiten sopivien järjestelmäratkaisujen konsultointi, järjestelmä- ja IT-arkkitehtuurit, järjestelmäauditoinnit ja tietoturvalliset teknologiat organisaatiollesi.

Kumppanuudet

Olemme Amazon Web Services- ja Eucalyptus-pilvipartneri.

Olemme myös teknisen IT-konsultoinnin Hansel-puitesopimustoimittaja alueilla A (Projektinhallinta- ja integraattoripalvelut), B (Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut) ja F (Tietoturvallisuus, auditoinnit ja varautuminen).

Lisäksi meillä on seuraavat puitesopimukset:
– Helsingin yliopisto: Ketterän ohjelmistokehityksen puitesopimus 2013-2017
– Aalto-korkeakoulu: Ketterän ohjelmistokehityksen puitesopimus 2015-2019
– Maa- ja metsätalousministeriö: Ohjelmointipalvelut 2015-2019
– Opetushallitus: Sovelluskehityspalvelut 2014-2016
– CSC – Tieteen tietotekniikan keskus: A / Hanke- ja projektipalvelut

Ota yhteyttä